Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Kızılışveriş merkezi, sinema, okul, hastane üzere toplu ömür alanlarında yangın bapsı tasarrufı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabil binalarda da evgin çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise yer sarsıntısı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın bapsı fiyatları modellere göre değkârmektedir. Peklik, hizmet ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı rabıta otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yangın Merdiveni Kapısı Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Bu baplar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı Yangın Kapısı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet güç kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın Bapsı kızılırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı Yangın Kapısı olur.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış yapmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz kırmızıınabilir bunun haricinde ülkeçe gösterilen yönetmeliklere orantılı olmalıdır.

Biröte yangın bapsı modelinin arz aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, standart yangın bapları kabil modeller de bulunuyor.

Panik bar sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page